Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 59€!

Γνώρισε τα adidas 4D μαζί μας

Γνώρισε τα adidas 4D μαζί μας
05-07-2021

Η τεχνολογία 4D δημιουργήθηκε από την adidas σε συνεργασία με την εταιρεία Carbon που εδρεύει στην Καλιφόρνια και ειδικεύεται στις μοριακές επιστήμες. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο η οποία χρησιμοποιεί ψηφιακό φως, διαπερατά οπτικά με οξυγόνο και υγρή ρητίνη κατασκευάζοντας πολυμερή με πολύ υψηλή αντοχή. Αξιοποιώντας τα δεδομένα αθλητών τρεξίματος των τελευταίων 17 ετών και έπειτα από 5 εκατομμύρια δοκιμές ενδιάμεσης σόλας η adidas κατάφερε να δημιουργήσει με αυτή τη νέα μέθοδο, ένα παπούτσι για τρέξιμο εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε αθλητή.

Το νέο 4DFWD σχεδιάστηκε ούτως ώστε να χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις που δέχεται το σώμα σου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος σου, να σε βοηθήσει δηλαδή να συνεχίσεις να κινείσαι προς τα εμπρός.


 Ενδιάμεση σόλα

FORWARD-MOTION
Η ενδιάμεση σόλα σε μορφή πλέγματος απορροφά τους κραδασμούς και βοηθά την κύλιση του ποδιού προς τα εμπρός, χαρίζοντας άνεση σε κάθε διασκελισμό.

Εξωτερική σόλα
Τεχνολογία STRETCH WEB που προσφέρει ενισχυμένη πρόσφυση σε κάθε βηματισμό.

Άνω μέρος
Το εξωτερικό ύφασμα κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμα υλικά χάρις την τεχνολογία PRIMEGREEN. Οι ενισχυμένες ζώνες (PRIMEKNIT+ ) χαρίζουν τέλεια εφαρμογή και κλειδώνουν το πόδι προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια, χωρίς όμως να θυσιάζουν την φυσική κίνηση του ποδιού.                                                

3D Printed Τεχνολογία
Κάθε κυψέλη της τρισδιάστατης σόλας δημιουργείται αξιοποιώντας δεδομένα αθλητών προκειμένου να εξασφαλίσει σε όλους μια άνετη εμπειρία τρεξίματος.

Lock Fit
Οι εσωτερικές ενισχύσεις που επεκτείνονται από την ενδιάμεση σόλα ως το μέσο του πέλματος, μεταφέρουν αίσθηση σταθερότητας και προώθησης προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ADIDAS 4D!

Explore More