Κάνε αγορές αξίας 60€ και άνω & μια

έκπληξη

σε περιμένει στο email σου!

Τρόποι και Πληροφορίες Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο www.intersport.gr απαιτούνται τα εξής βήματα:

 • Επιλογή του προϊόντος ή των προϊόντων και του μεγέθους ή των μεγεθών προς αγορά
 • Προσθήκη του προϊόντος ή των προϊόντων στο καλάθι αγορών
 • Επιβεβαίωση του περιεχομένου του καλαθιού αγορών και συνέχεια παραγγελίας
 • Ολοκλήρωση της παραγγελίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 1. Με εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού
 2. Χωρίς εγγραφή
 3. Με είσοδο στο λογαριασμό σας εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος στο www.intersport.gr
 • Συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία (πχ. ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής)
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής
 • Επιβεβαίωση παραγγελίας και ολοκλήρωση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης παραγγελίας ή χρειάζεστε κάποια περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.2806060 κατά το διάστημα Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00 & Σάββατο 10:00-18:00 ή αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση eshop@intersport.gr

Πληροφορίες Παραγγελίας

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν για όλες τις παραγγελίες άνω των 59€, σε όλη την Ελλάδα. Αν επιλέξετε παραλαβή από ένα από τα 59 καταστήματα μας ή σε ένα από τα 2000+ Lockers BOX NOW τότε δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών. Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, την αντικαταβολή, τότε υπάρχει επιπλέον κόστος 2€ ανεξαρτήτως ορίου.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι επιστροφές γίνονται εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εντός 30 ημερών σε:

 • 59 καταστήματα INTERSPORT
 • 274 σημεία ACS

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ WEB ONLY

Tα προϊόντα με τη σήμανση WEB ONLY είναι διαθέσιμα για online παραγγελίες και η παράδοσή τους γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο χώρο του πελάτη. Επίσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, παρά μόνο επιστροφής χρημάτων. Για τους τρόπους πληρωμής, τις μέρες παραλαβής και τις επιστροφές ισχύουν οι όροι όπως περιγράφονται παραπάνω.

 

HEAVY ITEMS

H INTERSPORT έχει χαρακτηρίσει κάποια προϊόντα τα οποία διαθέτει μέσω του ιστότοπου www.intersport.gr ως “Heavy Items”. Αυτά τα είδη μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. Οι τρόποι πληρωμής για αυτά τα είδη είναι μέσω paypal ή πιστωτικής κάρτας.

Τα είδη αυτά ανήκουν σε ειδικό καθεστώς στο οποίο ισχύουν τα παρακάτω:

 • Παράδοση
 1. Η παράδοση στο κατάστημα δεν ισχύει για τα χαρακτηρισμένα από την INTERSPORT “Heavy Items”.
 2. Η μεταφορική εταιρεία παραδίδει έως την πόρτα του οικήματος, σε περίπτωση αποστολής σε επιλεγμένη διεύθυνση.
 • Τρόποι επιστροφής

  Το κόστος επιστροφής των “Heavy Items” αναλαμβάνεται από την INTERSPORT αν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Η διαδικασία της επιστροφής και η πίστωση των μεταφορικών και της αξίας του είδους γίνεται με τους εξής όρους:
 1. Ο πελάτης ενημερώνει ότι θέλει να επιστρέψει το προϊόν
 2. Η επιστροφή γίνεται μόνο με την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε.
 3. Αν ο πελάτης θέλει να επιστρέψει το είδος με άλλη εταιρεία τότε επιβαρύνεται όλο το κόστος.
 4. Το κόστος των μεταφορικών το επιβαρύνεται αρχικά ο πελάτης και μόλις το είδος επιστραφεί θα γίνει ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
 5. Αν η κατάσταση του είδους είναι η επιθυμητή τότε γίνεται πίστωση των μεταφορικών αλλά και της αξίας του είδους στο πελάτη.
 6. Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του.
 7. Επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν είναι ελαττωματικά γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν άθικτα στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, μετά από έλεγχο. Ο καταναλωτής οφείλει να ακολουθήσει την πολιτική της εταιρείας για να διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής.
 • Μέρες παράδοσης

Οι μέρες παράδοσης για παραγγελίες οι οποίες περιλαμβάνουν ένα ή περισσότερα είδη που ανήκουν στην κατηγορία “Heavy Items” είναι από 5 μέχρι 8 εργάσιμες.

 • Συναρμολόγηση

Στην περίπτωση που ο πελάτης παραγγείλει είδος που ανήκει στην κατηγορία “Heavy Items” και το οποίο χρειάζεται συναρμολόγηση τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς θα τον εξυπηρετήσουμε. Στις πόλεις όπου έχουμε παρουσία φυσικού καταστήματος η υπηρεσία της συναρμολόγησης αναλαμβάνεται από εμάς. Σε περίπτωση που δεν έχουμε κατάστημα στην πόλη όπου διαμένει ο πελάτης δεν μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσία συναρμολόγησης.

 • Δυσπρόσιτες περιοχές

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση δεν γίνεται στην διεύθυνση που μας έχει υποδείξει ο πελάτης αλλά στην πλησιέστερη διεύθυνση του συνεργάτη του δικτύου της μεταφορικής με την οποία συνεργαζόμαστε. Συνεπώς, ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το είδος από την διεύθυνση που θα του υποδείξουμε η οποία θα είναι η πλησιέστερη δυνατή ανάλογα με τον ΤΚ που θα μας δώσει στην παραγγελία.
Ο πελάτης αφού ειδοποιηθεί για την άφιξη της παραγγελίας του θα πρέπει να την παραλάβει εντός 3 εργάσιμων ημερών.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Στα ηλεκτρονικά προϊόντα που περιέχουν μπαταρία, πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος πριν την αποστολή τους, για να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία τους. Σε περίπτωση μη ορθής λειτουργίας η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί.