ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 20€!
Τηλ.210-2806060

Μάθε πως να κρατάς τα παπούτσια σου καθαρά και περιποιημένα

Μάθε πως να κρατάς τα παπούτσια σου καθαρά και περιποιημένα
05-07-2021

 Γιατί και τα παπούτσια σου έχουν ψυχή! Εσύ το ήξερες πως να φροντίζεις τα παπούτσια σου για να τα ‘’χαρείς’’ λίγο παραπάνω; Μην ανησυχείς οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις τη ζωή των αθλητικών παπουτσιών που είναι φτιαγμένα από συνθετικά υλικά και νάιλον κουντεπιέ. Τake notes…

• Τα αθλητικά παπούτσια δε πρέπει να φυλάσσονται σε κρύους χώρους, όπως γκαράζ χωρίς θέρμανση ή το μπαλκόνι το χειμώνα ή σε σημείο που τα χτυπάει ο ήλιος το καλοκαίρι (π.χ. αυτοκίνητα παρκαρισμένα στον ήλιο).

• Τα αθλητικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για το άθλημα για το οποίο σχεδιάστηκαν. Τα παπούτσια για τρέξιμο καταστρέφονται εύκολα, αν χρησιμοποιηθούν σε αθλήματα όπως το τένις, το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμών!

• Μετά το τρέξιμο στη βροχή καλό θα είναι να στεγνώνεις τα αθλητικά παπούτσια ( και τις αποσπώμενες εσωτερικές σόλες) τοποθετώντας τα προσεκτικά δίπλα σε κάποια πηγή θερμότητας.  Δε πρέπει όμως ποτέ να τα τοποθετήσεις επάνω στη πηγή θερμότητας ή να τα στεγνώσεις με σε στεγνωτήριο. 

• Συστήνεται να μη πλένετε ποτέ τα αθλητικά παπούτσια στο πλυντήριο. Αντί για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο καθαριστικό . Στα καταστήματά μας διατίθενται ειδικά προϊόντα και βούρτσες φροντίδας για τα αθλητικά παπούτσια. Αφού τα καθαρίσετε μετά στεγνώστε όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Προτείνετε στο πελάτη το καθαριστικό SOF SOLE ως επιπλέον προϊόν. Τo καθαριστικά αυτά αφαιρούν απαλά τα στίγματα και τους λεκέδες από τα παπούτσια και βοηθούν στην διατήρηση της εμφάνισής τους. Εφαρμόστε το πάνω στην επιφάνεια του παπουτσιού, τρίψτε απαλά τα πιο βρώμικα σημεία, αφήστε το μερικά λεπτά και καθαρίστε με ένα νωπό πανί. Είναι κατάλληλο για  παπούτσια με νάιλον επάνω μέρος όλων των χρωμάτων.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑ;