ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 20€!
Τηλ.210-2806060

Βενετία Καμάρα - YouTuber

Βενετία

Καμάρα

YouTuber

Το YouTube πάντα μου άρεσε, γιατί δίνει βήμα. Και σε αυτόν που ανεβάζει ένα βίντεο και σε αυτόν που το παρακολουθεί. Κι εγώ ήθελα να μιλήσω για θέματα που απασχολούν όχι μόνο εμένα, αλλά την κοινωνία γενικότερα. Σκέφτηκα πως αν μπορούσα να ευαισθητοποιήσω, να κινητοποιήσω, να επηρεάσω θετικά έστω και έναν άνθρωπο, αυτό για εμένα θα ήταν τεράστια επιτυχία.

Κι έτσι το 2016 έφτιαξα το δικό μου κανάλι στο YouTube. Έβρισκα τα θέματα που ήθελα να θίξω και έμαθα να κάνω τα πάντα μόνη μου. Από το περιεχόμενο και το στήσιμο της κάμερας, μέχρι το make up και το μοντάζ.

Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η πραγματική μου κλίση και πόσο πολύ με γέμιζε αυτό που έκανα, υπήρχαν φορές που έμενα ξύπνια και 2 και 3 βράδια συνεχόμενα, δουλεύοντας γι’ αυτό. Και αντί να ένιωθα κουρασμένη, ένιωθα πιο δυνατή από ποτέ!

Έβλεπα την ανταπόκριση που είχα από το κοινό, έβλεπα τους subscribers και τους followers να αυξάνονται, αλλά την πραγματική δύναμη την έπαιρνα όταν έβλεπα εμένα, που δεν σταμάτησα στιγμή να δουλεύω σκληρά και που πίστευα στον εαυτό μου ακόμα και όταν κανένας άλλος δεν πίστευε σε εμένα.

Το 2017 κέρδισα τα NYX Face Awards και αυτή ήταν για εμένα η πιο καθοριστική στιγμή μέσα μου, γιατί ένιωσα ότι μπορώ να κάνω τα πάντα! Μου έδωσε τη δύναμη που χρειαζόμουν μία περίοδο που περνούσα δύσκολα, αν και δεν το άφησα ποτέ να φανεί στην κάμερα.

Τα πρωινά πήγαινα στη σχολή, τα μεσημέρια έγραφα σε sites, τα απογεύματα διάβαζα, τα Σαββατοκύριακα έκανα εθελοντισμό και τα βράδια μου τα αφιέρωνα σε αυτό που τόσο αγαπούσα. Στο YouTube. Δεκάδες ώρες συνεχόμενου μοντάζ, σε ένα απαίσιο laptop, μέσα μου όπως ήξερα ότι δεν θα πήγαιναν χαμένες. Και δεν πήγαν.
Το αντίθετο, με πήγαν στην Αμερική κάνοντας πραγματικότητα το πιο ακραίο μου όνειρο!

Κάθε άνθρωπος, κάθε γυναίκα, έχει μέσα της κάτι ξεχωριστό που την κάνει δυνατή.
Για μένα, είναι το πόσο προσηλωμένη μένω στον στόχο μου.
Αν κι εσύ κυνηγάς τα όνειρά σου -πίστεψέ με- μπορείς να τα καταφέρεις όσο τρελά κι αν είναι… αρκεί να το πιστέψεις!