Κάνε αγορές αξίας 60€ και άνω & μια

έκπληξη

σε περιμένει στο email σου!

Σωσίβιο γιλέκο: Ο καλύτερος σου φίλος στα Water Sports

Σωσίβιο γιλέκο: Ο καλύτερος σου φίλος στα Water Sports
15-07-2022

Οι κανόνες ασφαλείας αποτελούν προτεραιότητα μας σε κάθε δραστηριότητα και ιδιαίτερα στα water sports. Κατά την διάρκεια της άσκησης με kayak θα πρέπει να γίνεται χρήση καπέλου και αντηλιακού για προστασία από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου. Ο σημαντικότερος όμως κανόνας είναι η χρήση σωσιβίου γιλέκου που πρέπει να γίνεται από όλους. Για όσους θεωρούν πως το σωσίβιο γιλέκο είναι υπερβολή αξίζει να τους υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:

Οι περισσότεροι πνιγμοί αφορούν έμπειρους κολυμβητές και όχι αρχάριους και συμβαίνουν κυρίως λόγω εξάντλησης, απότομης αλλαγής καιρού και υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Ακόμη και στην περίπτωση αυτή το σωσίβιο θα σε κρατήσει στην επιφάνεια.

Διαθέτει ανακλαστικά στοιχεία και σε κάνει ορατό ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Μειώνει τις απώλειες θερμότητας και προστατεύει από τον ήλιο, αυξάνοντας το χρόνο αντοχής  και διασκέδασης του κωπηλάτη.

Προστατεύει το σώμα από τυχόν χτυπήματα σε βράχια, που θα μπορούσαν να σε τραυματίσουν.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καταλαβαίνεις πως η ασφάλεια από τραυματισμούς που μπορεί να υποστείς κατά την διάρκεια των water sports είναι σημαντική και για να τους αποφύγεις θα χρειαστείς ένα σωσίβιο γιλέκο. Επίλεξε το κατάλληλο σωσίβιο γιλέκο στην INTERSPORT και κάνε water sports άφοβα.

LIFE JACKET KEEPS YOU SAFE AND THE WATER SPORTS WILL KEEP YOU WILD 🏄

Explore More