Δωρεάν παράδοση σε 1000+ Lockers BoxNow
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 59€!

To 1ο INTERSPORT ecofriendly κατάστημα στον κόσμο ήρθε στο RIVERWEST!

To 1ο INTERSPORT ecofriendly κατάστημα στον κόσμο ήρθε στο RIVERWEST!
12-01-2023

Στην INTERSPORT από το 2020 έχουμε ξεκινήσει να αναβαθμίζουμε και να αναπτύσσουμε το δίκτυο των καταστημάτων μας. Θέλοντας να κάνουμε την εμπειρία του πελάτη όσο καλύτερη γίνεται στα καταστήματα μας και τις ανάγκες για νέες καινοτομίες.

Η τελευταία μας προσθήκη; Tο πρώτο ecofriendly κατάστημα INTERSPORT στον κόσμο, είναι στο RIVERWEST. Το νέο κατάστημα είναι ο προπομπός για ένα νέο μοντέλο καταστημάτων INTERSPORT που έχει ως κεντρικό πυλώνα το sustainability.

•Mε 100% του μεταλλικού εξοπλισμού να προέρχεται από υλικά/έπιπλα παλαιών INTERSPORT καταστημάτων στα νέα δοκιμαστήρια και έπιπλα.

•Έγινε χρήση οικολογικής βαφής & χρήση eco friendly υλικών σε έπιπλα και δοκιμαστήρια.

•Επένδυση σε led technology φωτισμό για τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση σε συνδυασμό με light motion sensors.

•Τελευταίας τεχνολογίας κλιματισμό για μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Το νέο κατάστημα επισκέφτηκαν ο Steve Evers, CEO of INTERSPORT International & η Corinne Gensollen, Chairman of INTERSPORT International και υπογράμμισαν την δέσμευση της εταιρίας για ανάπτυξη του eco-friendly concept και στις άλλες χώρες.

Επισκέψου το κατάστημα μας σήμερα για να ανακαλύψεις sustainable επιλογές από τις eco συλλογές μας αλλά και να συμμετέχεις ενεργά ανακυκλώνοντας παλιά ρούχα & παπούτσια σε ειδικά διαμορφωμένους κάδους.

INTERSPORT ECO STORE. REDUCE, RECYCLE, RETHINK!

Explore More