Δωρεάν παράδοση σε 600+ Lockers BoxNow
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 59€!

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ SCORE FOR MORE

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ SCORE FOR MORE

Το πρόγραμμα πιστότητας SCORE FOR MORE έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Σωρού 18-20, Κτίριο Α, ΤΚ 15125, απευθύνεται σε ενήλικες πελάτες των καταστημάτων INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε και αφορά την καταγραφή και ανάλυση των αγορών που κάνουν, ως μέλη του προγράμματος, τόσο για τους ίδιους όσο και για τα μέλη της οικογένειας τους. Σκοπός του προγράμματος πιστότητας πελατών SCORE FOR MORE είναι αφενός η επιβράβευση των πελατών της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. που επιλέγουν τα καταστήματα INTERSPORT  για τις αγορές αθλητικών ειδών που αφορούν αυτούς και την οικογένεια τους και η προνομιακή τους ενημέρωση για τα προϊόντα και υπηρεσίες της και αφετέρου η καταγραφή, ανάλυση και έρευνα της αγοραστικής τάσης των πελατών της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε (κατηγορίες προϊόντων που επιλέγονται, επισκεψιμότητα, είδος προϊόντων που επιλέγουν οι πελάτες, ανταπόκριση στις γενικές και εξειδικευμένες προσφορές κ.α.) προκειμένου να βελτιωθεί η διαχείριση του πελατολογίου της και η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ταιριάζουν καλύτερα στην πελατειακή της βάση.

1. ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ - ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ

 • Κάθε κάρτα μέλους του προγράμματος πιστότητας SCORE FOR MORE είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρείας INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και ο κάτοχος της είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει σε πρώτη ζήτηση.
 • Η κάρτα μέλους θα παρέχεται μόνο σε ψηφιακή μορφή και είναι αυστηρά προσωπική. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση της κάρτας και των κερδισμένων πόντων.
 • Η εγγραφή στο Πρόγραμμα Πιστότητας SCORE FOR MORE γίνεται με τους εξής τρόπους:
  • Στα φυσικά καταστήματα: όταν ο πελάτης βρίσκεται στα φυσικά καταστήματα INTERSPORT και επιθυμεί να γίνει μέλος στο SCORE FOR MORE, κοινοποιεί τον αριθμό του κινητού του στον αρμόδιο υπάλληλο. Σε αυτόν τον αριθμό θα λάβει σύντομο γραπτό μήνυμα (SMS), που θα περιέχει τον σύνδεσμο που τον οδηγεί στην φόρμα εγγραφής στο www.intersport.gr, προκειμένου να συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή στο πρόγραμμα αλλά και να συναινέσει με τους όρους του προγράμματος., Το μέλος οφείλει εντός 30 ημερολογιακών ημερών να ολοκληρώσει την εγγραφή του στο SCORE FOR MORE μέσω του συνδέσμου. Αν δεν ολοκληρώσει την εγγραφή εντός των 30 ημερών, θα διαγράφεται από το SCORE FOR MORE και θα χάνει τα προνόμια του προγράμματος, με προηγούμενη ενημέρωση στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που δήλωσε κατά την εγγραφή. Στο διάστημα των 30 ημερών που ορίστηκε για την ολοκλήρωση της εγγραφής, το μέλος θα μπορεί να συλλέγει πόντους στις αγορές του στα καταστήματα INTERSPORT αλλά δεν θα έχει το δικαίωμα εξαργύρωσης. 
  • Ηλεκτρονικά: στο ηλεκτρονικό μας καταστήματα (eShop) www.intersport.gr κατά την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμούο πελάτης μπορεί να επιλέξει «Θέλω να γίνω μέλος στο SCORE FOR MORE». Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο SCORE FOR MORE, είναι η δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.intersport.gr
  • Μέλη συνεργατών: Η εγγραφή των μελών στο πρόγραμμα SCORE FOR MORE από συνεργαζόμενους φορείς και επιχειρήσεις (π.χ. γυμναστήρια ή αθλητικούς συλλόγους) γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως περιγράφεται στα φυσικά καταστήματα και η ενεργοποίηση της ειδικής έκπτωσης / προνομίου ενεργοποιείται αφού το μέλος ολοκληρώσει την εγγραφή του στο www.intersport.gr και αποδεχθεί τους όρους του προγράμματος. Το μέλος λαμβάνειειδοποίηση με SMS από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. για την ενεργοποίηση της ειδικής έκπτωσης / προνομίου.

Εάν το μέλος διακόψει την δραστηριότητά του με τον αθλητικό σύλλογο, γυμναστήρια, κτλ. τότε θα του αφαιρείται και η ειδική έκπτωση / προνόμιο που του αποδόθηκε λόγω της σχέσης του με τον αθλητικό σύλλογο, γυμναστήρια, κτλ. Για την παύση του προνομίου θα λαμβάνει σχετική ειδοποίηση με SMS από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.

Εάν η INTERSPORT διακόψει την συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο, γυμναστήρια, κτλ. τότε θα του αφαιρείται και η ειδική έκπτωση / προνόμιο που αποδόθηκε στο μέλος λόγω της σχέσης του με τον αθλητικό σύλλογο, γυμναστήρια, κτλ. Για την παύση του προνομίου θα λαμβάνει σχετική ειδοποίηση με SMS από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.

 • Το μέλος δικαιούται να χρησιμοποιεί την κάρτα σε όλο το Δίκτυο Καταστημάτων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε (INTERSPORT) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της INTERSPORT www.intersport.gr και πάντοτε σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι δύνανται να τροποποιηθούν από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. οποτεδήποτε είτε με ενημέρωση του μέλους στα στοιχεία επικοινωνίας του είτε με ανάρτηση τους στον ιστότοπο https://www.intersport.gr/e-shop/oroi-score-for-more και στον ιστότοπο  στον οποίο θα πρέπει να επισκέπτονται τακτικά τα μέλη για την πληροφόρηση τους.
 • Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Το μέλος με την εμφάνισή της δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές, δύναται μόνο να απολαύσει προνόμια, όπως τίθενται και γνωστοποιούνται από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.. Υποχρέωση του μέλους προκειμένου να κερδίσει ή να εξαργυρώσει πόντους είναι να είναι ενεργοποιημένη η κάρτα του SCORE FOR MORE και είτε η επίδειξη ή δήλωση του αριθμού της στο ταμείο κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών στα φυσικά καταστήματα είτε η σύνδεση της κάρτας με τον λογαριασμό που διατηρεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.intersport.gr
 • Το μέλος δικαιούται 4 πόντους για κάθε 1€ αγορών, που πραγματοποιεί με την χρήση της κάρτας μέλους του και οι οποίοι δύνανται να εξαργυρώνονται σε εκπτώσεις για αγορές στο Δίκτυο Καταστημάτων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. (INTERSPORT) σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα ανταμοιβής και την ισχύουσα κλίμακα εξαργύρωσης αποκτηθέντων πόντων ανά συναλλαγή. Στην περίπτωση που το μέλος επιστρέψει προϊόν από συναλλαγή που εμπεριέχει εξαργύρωση πόντων, οι πόντοι που αφαιρέθηκαν από την εξαργύρωση δε δύνανται να επιστραφούν στην κάρτα του μέλους με την επιστροφή του προϊόντος. Οι πόντοι που αναλογούν σε αγορά δωροεπιταγών INTERSPORT, θα αποδίδονται στον αγοραστή της δωροεπιταγής (εφόσον είναι μέλος) και όχι σε αυτόν που την εξαργυρώνει ακόμα και αν είναι μέλος. Επίσης,όταν ένα παραστατικό αγοράς ή μέρος παραστατικού, τιμολογηθεί επί πιστώσει, δεν θα αποδοθούν πόντοι στην νέα αγορά, στο ποσό της πίστωσης. Τέλος, για τα καταστήματα INTERSPORT OUTLET, το μέλος έχει την δυνατότητα να συλλέγει πόντους κατά τις αγορές του αλλά δεν μπορεί να εξαργυρώσει τους πόντους σε αγορές, στα συγκεκριμένα καταστήματα.
 • Η κάρτα, ο αριθμός των πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης, δεν μπορούν να αντικατασταθούν ή εξαργυρωθούν με χρήματα. Ανάλογα με τους πόντους που έχει μαζέψει το μέλος, θα μπορεί μόνο να εξαργυρώσει τους πόντους αυτούς και να λάβει ανάλογο ποσό έκπτωσης σε προϊόντα. H INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να αλλοιώνει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών ενημερώνοντας τα μέλη είτε με ενημέρωση στα στοιχεία επικοινωνίας τους και είτε με σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο του προγράμματος https://www.intersport.gr/e-shop/oroi-score-for-more και στον ιστότοπο https://www.theathletesfoot.gr/e-shop/oroi-score-for-more. Η κάρτα μέλους και το τρέχον πρόγραμμα προνομίων έχουν ισχύ μόνο στο δίκτυο των καταστημάτων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. (INTERSPORT), στην Ελλάδα.
 • Η INTERSPORT ATHLETICS A.E.E. δύναται κατά την απόλυτη κρίση της, να τερματίσει το πρόγραμμα πιστότητας της SCORE FOR MORE, να αρνηθεί την έκδοση κάρτας SCORE FOR MORE και να ακυρώσει κάρτες SCORE FOR MORE.

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΛΗΞΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 • Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. έχει το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με το μέλος ή να απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της κάρτας. Σε οιαδήποτε περίπτωση εφόσον το μέλος δεν τηρεί τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας απάτης μέσω της κάρτας μέλους όλοι οι πόντοι θα διαγράφονται και όλα τα προνόμια θα αφαιρούνται.
 • Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το μέλος που την κατέχει αναγνωρίζεται ως έγκυρο μέλος του προγράμματος προνομίων SCORE FOR MORE και για όσο χρόνο το πρόγραμμα προνομίων SCORE FOR MORE βρίσκεται σε ισχύ. Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. διατηρεί κάθε δικαίωμα κατά την απόλυτα διακριτική της ευχέρεια να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα και να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ανταμοιβής, του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών καθώς και να τροποποιήσει ή και να τερματίσει οποτεδήποτε γενικά το πρόγραμμα προνομίων SCORE FOR MORE.
  Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει στην παρούσα αίτησή του ή με σχετική ανάρτηση εντός των καταστημάτων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. ή στην ιστοσελίδα https://www.intersport.gr/e-shop/oroi-score-for-more. Το μέλος ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., για αυτές τις αλλαγές ή την παύση του προγράμματος SCORE FOR MORE, αφού ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της.
 • Οι πόντοι που αποκτούνται από το μέλος με την χρήση της κάρτας προνομίων ισχύουν για 18 μήνες από την ημερομηνία κατά την οποία αυτοί αποκτήθηκαν από συναλλαγή  (για παράδειγμα οι πόντοι που αποκτήθηκαν από συναλλαγή με την κάρτα SCORE FOR MORE στις 18 Ιουνίου του 2021 θα λήξουν στις 18 Δεκεμβρίου του 2022). Οι πόντοι που αποκτούνται  από προωθητικές ενέργειες διαφοροποιούνται στο θέμα της λήξης τους αναλόγως με την προωθητική ενέργεια και υπάρχει ανάλογη αντίστοιχη επικοινωνία. Τα μέλη θα ενημερώνονται οποτεδήποτε για το σύνολο των ενεργών πόντων που έχουν συγκεντρώσει από τις αγορές τους ή και από προωθητικές ενέργειες με τους εξής τρόπους: α) μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης των πελατών καλώντας στο 2102806060 (Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9:00 – 20:00 και Σάββατο 10.00 – 18.00), β) μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) αποστέλλοντας γραπτώς το αίτημά τους στο scoreformore@intersport.gr ή στο eshop@intersport.gr, γ) με την επίσκεψή τους σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα INTERSPORT ή στην ιστοσελίδα www.intersport.gr αφού κάνουν είσοδο στο προφίλ τους και επιλέξουν «Ιστορικό Πόντων Score for More». Το μέλος κάνει είσοδο στο προφίλ του https://www.intersport.gr/pages/account/accountEdit.aspx?lang=el καταχωρώντας το email και τον κωδικό που καταχώρησε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του. Απαραίτητη προϋπόθεση του μέλους για να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας του, είναι η δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού στο www.intersport.gr και η σύνδεση τη κάρτας μέλους του με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό.
 • Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. διατηρεί επίσης το δικαίωμα να διαγράψει μέλος του προγράμματος και να τερματίσει την ισχύ της κάρτας του SCORE FOR MORE σε οποιαδήποτε περίπτωση το μέλος αντιτάσσεται ή περιορίζει την επεξεργασία των προσωπικών ή μη δεδομένων του (με εξαίρεση την διαχείριση της εμπορικής επικοινωνίας και άμεσης διαφήμισης στα στοιχεία επικοινωνίας του) ή ζητά την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που έχει κοινοποιήσει ή δημιουργούνται από τις συναλλαγές του με την κάρτα SCORE FOR MORE, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει το πρόγραμμα προνομίων και οι συμβατικές υποχρεώσεις της INTERSPORT ATHLETICS A.E.E.
 • Σε περίπτωση αιτήματος του μέλους για διαγραφή από το πρόγραμμα επιβράβευσης SCORE FOR MORE, η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα του μέλους για τριάντα (30) ημέρες από την ημέρα διαγραφής του. Το μέλος ενημερώνεται όμως ότι ακόμα και μετά την πάροδο αυτών των 30 ημερών, η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. θα διατηρεί τα φορολογικά δεδομένα των αγορών του, ενώ θα διατηρούνται και κάποια βασικά δεδομένα του μέλους που θα παραμένουν στα αρχεία της, για την διασφάλιση της νομιμότητας της επεξεργασίας τους (π.χ. ο αριθμός κινητής τηλεφωνίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση του σε κρυπτογραφημένη μορφή,η ημερομηνία εγγραφής και διαγραφής από το πρόγραμμα προνομίων, με σκοπό την διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.
 • Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση της κάρτας για χρονικό διάστημα άνω των τριών (3) ετών από την τελευταία συναλλαγή που έγινε με χρήση της κάρτας SCORE FOR MORE, η κάρτα θα απενεργοποιείται αυτόματα. Για την εξυπηρέτηση της σύμβασης της κάρτας και των συναλλαγών με τα μέλη, η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. θα επικοινωνεί στα μέλη, τρείς (3) μήνες πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης της κάρτας με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και με γραπτό μήνυμα (SMS) στον αριθμό κινητής τηλεφωνίας που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. Η επικοινωνία αυτή δεν θα πραγματοποιείται προς τα μέλη που έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν επικοινωνία από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.
 • Για τα μέλη που διατηρούν λογαριασμό στα ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.intersport.gr και έχουν συνδέσει την SCORE FOR MORE κάρτα τους με την διαδικασία που περιγράφεται στο www.intersport.gr (όροι χρήσης eshop), ο λογαριασμός του μέλους στο www.intersport.gr και τα προσωπικά του στοιχεία θα διατηρούνται στο www.intersport.gr χωρίς να διαγράφονται ακόμα και αν η SCORE FOR MORE κάρτα έχει απενεργοποιηθεί, αφού ο ηλεκτρονικός αυτός λογαριασμός αποτελεί διακριτό τρόπο συναλλαγών με την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και διαφορετικό σκοπό επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται.
 • Σε περίπτωση που το μέλος έπειτα από την διαγραφή του, επιθυμεί την επανένταξή του στο πρόγραμμα επιβράβευσης SCORE FOR MORE, θα χρειαστεί να εγγραφεί εκ νέου στο πρόγραμμα καθώς δεν δύναται να ενεργοποιηθεί ξανά η κάρτα για την οποία είχε ζητήσει την διαγραφή.
 • Ο αριθμός της κάρτας μέλους μπορεί να αντικατασταθεί με ψηφιακή κάρτα μέσω των ιστοσελίδων της INTERSPORT, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, αφού πρώτα το μέλος γνωστοποιήσει άμεσα το θέμα στην INTERSPORT ATHLETICS AEE.
 • Κάθε μέλος του προγράμματος έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μόνο μια κάρτα μέλους του προγράμματος SCORE FOR MORE, (έντυπη ή ηλεκτρονική κάρτα). Στην περίπτωση που η INTERSPORT ATHLETICS AEE εντοπίσει την χρήση του ίδιου ονοματεπώνυμου, αριθμού κινητού τηλέφωνου ή/και email σε περισσότερες της μίας κάρτας διατηρεί κάθε δικαίωμα να καταργήσει την/τις παλαιότερη/ες κάρτες και να συγχωνεύσει τους λογαριασμούς του μέλους μεταφέροντας το σύνολο των πόντων στην νεότερη κάρτα, εκτός αν το μέλος δηλώνει την βούληση του η συγχώνευση να γίνει σε παλιότερη κάρτα.

3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Νομική Βάση, Σκοποί Επεξεργασίας και Διαφάνεια Επεξεργασίας Επικαιροποίηση Δεδομένων

H εταιρεία με την επωνυμία «INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της Σωρού, αριθμός 18-20 (Κτίριο Α), ΤΚ 15125, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του μέλους και ελέγχει την επεξεργασία τους στους ιστοχώρους της και στα καταστήματά της.
Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. ενημερώνει το μέλος και το μέλος του προγράμματος αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερο για τα κάτωθι:

Για την επεξεργασία των δεδομένων των μελών της κάρτας SCORE FOR MORE όπως περιγράφεται κατωτέρω, η INTERSPORT ATHLETICS A.E.E. στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

Εκτέλεση σύμβασης: Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί της παρούσας σύμβασης και της κάρτας SCORE FOR MORE δηλαδή α) η συμμετοχή του μέλους στο πρόγραμμα με την καταγραφή και ανάλυση των αγορών του, β) η επιβράβευση του μέλους με πόντους και προνόμια από τις αγορές του, και γ) η ενημέρωση του μέλους για την κατάσταση μέλους, των πόντων του, των σχετικών συναλλαγών και τους όρους χρήσης της κάρτας του, είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από το μέλος κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα SCORE FOR MORE και των δεδομένων που παράγονται από τις συναλλαγές του και την χρήση της κάρτας μέλους.

Έννομα συμφέροντα: Κάποιας μορφής επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. με την διερεύνηση της ικανοποίησης των μελών από το πρόγραμμα πιστότητας καθώς καιτην ανάλυση της γενικής αγοραστικής τάσης των μελών του προγράμματος (επεξεργασία των δεδομένων χρήσης της κάρτας μέλους), για τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης ή κακής χρήσης της κάρτας του μέλους καθώς επίσης και για την διαφύλαξη και υποστήριξη των έννομων συμφερόντων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. ενώπιον ή σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. διατηρεί επίσης το έννομο συμφέρον για τακτική ενημέρωση του μέλους μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (SMS) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου επικοινωνίας στα στοιχεία επικοινωνίας του, που αποκτήθηκαν νομίμως, στο πλαίσιο της εγγραφής στο πρόγραμμα πιστότητας SCORE FOR MORE, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο πλαίσιο της συναλλακτικής τους σχέσης (άρθρο 11 παρ. 3 του ν.3471/2006) και εφόσον το μέλος δεν έχει αντιταχθεί σε αυτή την επικοινωνία. Η ενημέρωση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει, προνομιακή και εξειδικευμένη ενημέρωση για τα προϊόντα της, για ειδικές ή/και γενικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς, την επικοινωνία με το μέλος για την διεξαγωγή ερευνών για τη βελτίωση του προγράμματος πιστότητας και των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.

Επίσης η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. μπορεί να επικοινωνεί με το μέλος μέσω υπηρεσιών μηνυμάτων όπως Viber, WhatsApp, κλπ. για λόγους καλύτερης επικοινωνίας με τα μέλη και ελέγχου του κόστους επικοινωνίας.

Συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. όπως π.χ. φορολογικές, λογιστικές, ελεγκτικές κλπ.

Το μέλος έχει δικαίωμα αλλά και υποχρέωση πρόσβασης, διόρθωσης και επικαιροποίησης των προσωπικών του δεδομένων και οφείλει να γνωστοποιεί αμελλητί στην εταιρεία INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτά. Οποιαδήποτε τυχόν αλλαγή ειδικά του αριθμού κινητού τηλεφώνου, που το μέλος έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα SCORE FOR MORE ή μεταγενέστερα, θα γίνεται αποκλειστικά είτε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό SCORE FOR MORE με κωδικό επιβεβαίωσης που θα λαμβάνει στο νέο κινητό που θα καταχωρεί, είτε με γραπτή αίτηση στα καταστήματα της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και ταυτοποίηση του μέλους.

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση μη ενημέρωσης της από το μέλος για την αλλαγή του αριθμού του, κινητής τηλεφωνίας.

Είδος και αποδέκτες προσωπικών δεδομένων – Δικαιώματα Μελών

Είδος Προσωπικών Δεδομένων: Τα προσωπικά δεδομένα που θα πρέπει να παρέχει κάθε μέλος για την εγγραφή του στο πρόγραμμα πιστότητας SCORE FOR MORE είναι τα εξής: Όνομα, επώνυμο, αριθμός κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), πόλη διαμονής, έτος γέννησης, αθλητικές δραστηριότητες.

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. συλλέγει και επεξεργάζεται τα ως άνω προσωπικά δεδομένα καθώς και τα δεδομένα που παράγονται από την χρήση της κάρτας από το μέλος:

 • Για την εκτέλεση των όρων του προγράμματος επιβράβευσης SCORE FOR MORE
 • Για την επικοινωνία γενικών ή ειδικών προσφορών προς το μέλος, για την ενημέρωση του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καθώς και για την ενημέρωση του μέλους για θέματα που αφορούν τους πόντους του, τις συναλλαγές του και γενικά την χρήση της κάρτας πιστότητας
 • Για την παροχή των προνομίων της κάρτας και την ανάλυση και έρευνα της αγοραστικής τάσης των πελατώντης (κατηγορίες προϊόντων που επιλέγονται,επισκεψιμότητα καταστημάτων,είδος προϊόντων που επιλέγουν οι πελάτες, ανταπόκριση στις γενικές και εξειδικευμένες προσφορές κ.α.) προκειμένου να βελτιωθεί η διαχείριση του πελατολογίου της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ταιριάζουν καλύτερα στην πελατειακή της βάση
 • Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή για την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων και εννόμων συμφερόντων της, όπως σε περιπτώσεις υποθέσεων ενώπιον ρυθμιστικών, διοικητικών ή Δικαστικών αρχών και για την διασφάλιση ότι το μέλος είναι ενήλικο φυσικό πρόσωπο και κάτοικος Ελλάδος

Αποδέκτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του μέλους δύνανται να είναι:

 • Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.
 • Οι φορολογικές, ελεγκτικές δικαστικές, ρυθμιστικές, κλπ. αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου
 • Η εταιρεία η οποία παρέχει στην INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. υπηρεσίες διαχείρισης του πελατολογίου και των μελών καρτών πιστότητας (υπηρεσίες CRM)και η οποία έχει αναλάβει μεταξύ άλλων την καταχώριση, ενημέρωση, επικαιροποίηση και διατήρηση της βάσης δεδομένων με τα δεδομένα των μελών ως εκτελών την επεξεργασία για λογαριασμό της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις καταγεγραμμένες εντολές της ή/και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παρέχει στο μέλλον στην INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. τις ίδιες υπηρεσίες σε αντικατάσταση ή σε συνεργασία με την ως άνω εταιρεία.
 • Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και ανάλυσης δεδομένων, στους οποίους διαβιβάζονται με αυστηρούς περιορισμούς και διαδικασίες τα απαραίτητα δεδομένα για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους και την εξυπηρέτηση των μελών.

Κατά την καταχώριση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του μέλους οι υπάλληλοί και προστηθέντες της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. καθώς και οι πάσης φύσεως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της συμμορφώνονται πλήρως με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού 2016/679 καθώς και με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και νομολογία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και δεσμεύονται συμβατικά για την τήρηση των σχετικών υποχρεώσεων τους.

Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων: Κάθε μέλος, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, δύναται να ασκήσει οποιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματα του, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. (ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού) και την εθνική νομοθεσία και ειδικότερα:

 • Το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα που επεξεργάζεται η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. στο πλαίσιο της κάρτας προνομίων SCORE FOR MORE
 • Το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του που σχετίζονται με την κάρτα προνομίων SCORE FOR MORE
 • Το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων που σχετίζονται με την κάρτα προνομίων SCORE FOR MORE
 • Το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που σχετίζονται με την κάρτα προνομίων SCORE FOR MORE και
 • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του που σχετίζονται με την κάρτα προνομίων SCORE FOR MORE

Τα ως άνω δικαιώματα του το μέλος μπορεί ειδικότερα να ασκήσει ως εξής:

Για το δικαίωμα / υποχρέωση πρόσβασης και διόρθωσης / συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων, η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη στο πρόγραμμα SCORE FOR MORE να δουν, διορθώσουν / συμπληρώσουν, τα προσωπικά τους δεδομένα:

 • Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.intersport.gr
 • Υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση scoreformore@intersport.gr ή dpo@fourlis.gr ή eshop@intersport.gr
 • Με σχετικό αίτημα στα καταστήματα της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. (INTERSPORT ), συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο

Για το δικαίωμα λήψης αντιγράφου ή φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη στο πρόγραμμα SCORE FOR MORE να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να τα διαβιβάσουν σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας στο μορφότυπο που θα υποδειχθεί από την αρμόδια εποπτική αρχή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση scoreformore@intersport.gr ή dpo@fourlis.gr ή eshop@intersport.gr ή στα καταστήματα της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., (INTERSPORT). Το πρώτο αντίγραφο δεδομένων δεν θα χρεώνεται ενώ η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. μπορεί να χρεώνει για κάθε περαιτέρω αντίγραφο.

Για το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας, το δικαίωμα διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) καθώς και το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις, στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που σχετίζονται με την κάρτα προνομίων SCORE FOR MORE, το μέλος μπορεί να υποβάλλει σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση scoreformore@intersport.gr ή dpo@fourlis.gr ή eshop@intersport.gr ή στα καταστήματα της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο

Σε περίπτωση άσκησης οποιουδήποτε εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του μέλους η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την ημερομηνία της έγκυρης υποβολής του και αν απαιτείται περισσότερος χρόνος θα ενημερώσει κατάλληλα το μέλος. Σε αυτή την περίπτωση το μέλος ενημερώνεται ότι είναι πιθανό κάποια ελάχιστα αναγκαία από τα προσωπικά δεδομένα του να διατηρούνται, για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε.. Διευκρινίζεται ότι για να θεωρείται έγκυρη η άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων είναι δυνατό να απαιτείται η ταυτοποίησή του μέλους, με σκοπό να διασφαλίζεται ότι τα προσωπικά δεδομένα για τα οποία ζητείται κάποια από τις παραπάνω ενέργειες πράγματι ανήκουν στο μέλος/φυσικό πρόσωπο που αιτείται την συγκεκριμένη ενέργεια.

Η διαγραφή του μέλους από το πρόγραμμα SCORE FOR MORE μπορεί να γίνει με 4 τρόπους:

 • Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση scoreformore@intersport.gr ή eshop@intersport.gr ή dpo@fourlis.gr
 • Με αίτημα σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα INTERSPORT συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο
 • Με κλήση στην γραμμή των εταιρειών του ομίλου FOURLIS για την προστασία προσωπικών δεδομένων DPO 2106293011

Κάθε μέλος μπορεί επίσης να ζητήσει οποτεδήποτε την παύση αποστολής εμπορικής επικοινωνίας, σε ένα ή και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του (email, SMS στο κινητό του τηλέφωνο ή Viber στο κινητό του τηλέφωνο):

 • Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο www.intersport.gr τροποποιώντας τα Μέσα Επικοινωνίας
 • Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση scoreformore@intersport.gr ή dpo@fourlis.gr ή eshop@intersport.gr ή
 • Με σχετικό αίτημα στα φυσικά καταστήματα INTERSPORT
 • Με κλήση στην γραμμή των εταιρειών του ομίλου FOURLIS για την προστασία προσωπικών δεδομένων DPO 2106293011.

Το μέλος ενημερώνεται ότι οι αλλαγές στις προτιμήσεις αυτές έχουν χρόνο υλοποίησης έως και 30 ημέρες, για τεχνικούς λόγους και ότι εφόσον έχει αντιταχθεί στην εμπορική επικοινωνία από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. δεν θα δύναται να λαμβάνει μηνύματα ενημέρωσης για την λήξη των πόντων και της κάρτας του.

Το μέλος θα πρέπει να γνωρίζει επίσης ότι, λόγω της φύσης της λειτουργίας του προγράμματος πιστότητας SCORE FOR MORE, η τυχόν άσκηση κάποιων από τα ως άνω δικαιώματα και ιδίως του δικαιώματος αντίταξης ή περιορισμού στην επεξεργασία και, μερικής ή ολικής, διαγραφής των δεδομένων του μέλους, θα επιφέρει και την λήξη της παρούσας συμβατικής σχέσης και συνεπώς της συμμετοχής του μέλους στο πρόγραμμα SCORE FOR MORE της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και την διαγραφή των πόντων που έχει συλλέξει εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή του σχετικού αιτήματος, διότι χωρίς την επεξεργασία των δεδομένων του μέλους δεν μπορεί να λειτουργήσει το πρόγραμμα προνομίων.

Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων: Τα προσωπικά δεδομένα του μέλους θα διατηρεί και επεξεργάζεται η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. έως ότου το μέλος καταργήσει την κάρτα SCORE FOR MORE. Παρόλα αυτά κάποια αναγκαία προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλακτικές του σχέσεις με την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. καθώς και τις δηλώσεις του μέλους για την επεξεργασία των δεδομένων του δύνανται να παραμένουν ως πληροφορίες για το μέλος στα συστήματα της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών.

Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας: Το μέλος ενημερώνεται ότι η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση από το μέλος ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του (δεδομένα ειδικής κατηγορίας), για τις ανάγκες της κάρτας μέλους SCORE FOR MORE.

Υποχρέωση Διαφάνειας: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα του καθώς και την επεξεργασία και προστασία τους το μέλος δύναται να απευθύνεται στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. στο email dpo@fourlis.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή 210 6293011 και εφόσον δεν θεωρεί ότι ικανοποιείται από τις ενέργειες της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα προσφυγής στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, στην ειδική φόρμα της ΑΠΔΠΧ στην ιστοσελίδα https://www.dpa.gr/el/syndesi/polites/kataggelia

Τεχνικά και Οργανωτικά μέτρα προστασίας: Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., οι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της και οι προστηθέντες της / βοηθοί εκπλήρωσης εφαρμόζουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την, κατά το δυνατό, καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων ενάντια σε τυχαία ή παράνομη καταστροφή ή απώλεια, αλλοίωση, παράνομη γνωστοποίηση ή πρόσβαση σε αυτά και γενικά την παράνομη επεξεργασία τους (συμπεριλαμβανομένης της εξ αποστάσεως πρόσβαση) όπως και για την διασφάλιση της δυνατότητας αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και της πρόσβασης σε αυτά.

Αυτά τα μέτρα στόχο έχουν να διασφαλίζουν ένα επίπεδο ασφαλείας που ανταποκρίνεται στον κίνδυνο που μπορεί να διατρέξουν τα συγκεκριμένα δεδομένα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το είδος και την κρισιμότητα των δεδομένων, τις τεχνικές δυνατότητες της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε και των συνεργατών της, την εξέλιξη της τεχνολογίας, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς κάθε συγκεκριμένης επεξεργασίας, εφαρμόζοντας παράλληλα διαδικασίες για την τακτική δοκιμή, εκτίμηση και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και των οργανωτικών αυτών μέτρων.

Σε κάθε περίπτωση η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. οι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της και οι προστηθέντες της/βοηθοί εκπλήρωσης δεσμεύονται συμβατικά να διατηρούν το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των μελών και να μην τα κοινοποιούν ή επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του μέλους εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά προβλέπονται από τον νόμο.
Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος προνομίων SCORE FOR MORE δύναται να επιτρέπει συνδυαστικές προσφορές με τρίτα μέρη προς τα μέλη του SCORE FOR MORE, χωρίς όμως να διαβιβάζει ή κοινοποιεί τα δεδομένα τους και γενικώς εγγυάται ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του μέλους θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, ρητή συγκατάθεσή του μέλους.

4. ΟΡΟΙ EΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SCORE FOR MORE

 • Το μέλος δικαιούται να εξαργυρώνει τους πόντους του, εφόσον είναι ενεργό μέλος και το εκάστοτε υπόλοιπο των πιστωθέντων και διαθέσιμων πόντων στην κάρτα του, είναι τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των πόντων που αναγράφονται στο ποσό της έκπτωσης που επιλέχθηκε από αυτόν. Προς τούτο, το μέλος θα μπορεί να υπολογίσει το σύνολο των πόντων που του έχουν πιστωθεί και είναι διαθέσιμοι. Το μέλος δεν δικαιούται να υποκαταστήσει μέρος ή το σύνολο των πόντων που έχει συλλέξει με χρήματα, ούτε να εξαργυρώσει τους πόντους αυτούς με χρήματα ή αγορά δωροεπιταγών. Το μέλος μπορεί να εξαργυρώσει τους πόντους του μόνο σε αγορές προϊόντων ίσης η μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας τη διαφορά.
 • Σε περίπτωση που το μέλος επιστρέψει το σύνολο των προϊόντων ή μέρος αυτών που αγόρασε και από το οποίο κέρδισε πόντους, τότε θα του αφαιρεθούν από το λογαριασμό του οι πόντοι που αντιστοιχούν στο ποσόν της επιστροφής, εφόσον του επιστραφούν χρήματα. Στην περίπτωση που το μέλος επιστρέψει προϊόν από συναλλαγή που εμπεριέχει εξαργύρωση πόντων, οι πόντοι που αφαιρέθηκαν από την εξαργύρωση δεν δύνανται να επιστραφούν στην κάρτα του.
 • Το μέλος μπορεί να πάρει το ποσό της έκπτωσης που θα επιλέξει από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα του δικτύου καταστημάτων της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε, (INTERSPORT) και στο www.intersport.gr, ζητώντας να εξαργυρώσει τους αντίστοιχους πόντους. Από την εξαργύρωση, εξαιρούνται τα καταστήματα INTERSPORT OUTLET.
 • Κάθε φορά που το μέλος εξαργυρώνει πόντους που αντιστοιχούν σε έκπτωση, αφαιρούνται από το υπόλοιπο των διαθέσιμων πόντων του ισάριθμοι πόντοι. Οι αγορές με χρήση της έκπτωσης από εξαργύρωση εξαιρούνται από το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η έκπτωση δεν ανταλλάσσεται με μετρητά. Για να δικαιούται το μέλος την αντίστοιχη έκπτωση πρέπει να κάνει αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτής. Διευκρινίζεται ότι η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε το σύστημα υπολογισμού πόντων, καθώς και τους πόντους που απαιτείται να συγκεντρώσει το μέλος.
 • Σε περίπτωση που το μέλος διαθέτει ήδη έντυπη κάρτα μέλους θα μπορεί να την μετατρέψει σε ψηφιακή μέσω των ιστοσελίδων INTERSPORT και οι πόντοι του μεταφέρονται αυτόματα. Το ίδιο θα γίνεται και αν η κάρτα μέλους έχει φθαρεί ή καταστραφεί ή χαθεί, οπότε η αντικατάσταση της θα γίνεται μόνο με ψηφιακή κάρτα. Πόντοι που τυχόν έχουν εξαργυρωθεί μέχρι τη δήλωση της εξαφάνισης δεν αντικαθίσταται. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει την κάρτα πριν καλέσει για μεταφορά ιστορικού πόντων, η μεταφορά δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σε περίπτωση που η κάρτα κλαπεί ή απολεσθεί, πρέπει αμέσως να δηλωθεί η εξαφάνισή της.

5. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

H INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία, αρχική ή επιγενόμενη, θετική ή αποθετική, άμεση ή έμμεση, του μέλους από την χρήση και εφαρμογή του προγράμματος πιστότητας SCORE FOR MORE. Σε κάθε περίπτωση η τυχόν ευθύνη της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. θα περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εκ νέου πίστωση τυχόν απολεσθέντων πόντων στην SCORE FOR MORE κάρτα του μέλους. H INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. δεν ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία στο μέλος, τα λοιπά μέλη του προγράμματος ή τρίτα πρόσωπα εξαιτίας ψευδών ή ανακριβών δηλώσεων του μέλους, ιδίως για τα προσωπικά του στοιχεία. των προσωπικών στοιχείων του μέλους.

Οι παρόντες όροι αποτελούν το μοναδικό και συνολικό συμβατικό κείμενο που διέπει την σχέση μεταξύ της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. και τα μέλη του προγράμματος πιστότητας SCORE FOR MORE και υπερτερούν οιασδήποτε προηγούμενης μορφής τους και θα ισχύουν ως έχουν μέχρι τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση τους από την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., η οποία θα ισχύει είτε από την κοινοποίηση τους στα μέλη, είτε από την ανάρτηση τους στους ιστότοπους του προγράμματος πιστότητας SCORE FOR MORE https://www.intersport.gr/e-shop/oroi-score-for-more

Οι παρόντες όροι ισχύουν για τα μέλη του προγράμματος SCORE FOR MORE στην Ελλάδα και διέπουν την σχέση τους με την INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. από την 5η Ιουλίου του 2021, και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και για οιαδήποτε ερμηνεία τους ή διαφορά μεταξύ του μέλους και της INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε., ενώ για την ερμηνεία τους αρμόδια είναι αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών.