ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ! Τηλ. Επικοινωνίας 210-2806060

Run Together

 

2ο RUN TOGETHER μέσα στη ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 8 Μαρτίου 2020

 

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, εντός της ΔΕΘ Helexpo, την Κυριακή 8 Μαρτίου και για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020!

Το RUN TOGETHER αποτελεί ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στη Νότια πύλη της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 11:00, με τρεις διαδρομές, των 3, 6 και 9 χλμ.

Φέτος στο RUN TOGETHER τρέχουμε την Ημέρα της Γυναίκας και στηρίζουμε τις ανάγκες και τη δράση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr