Νέο Hoka Clifton 5

 

Το νέο Clifton 5 είναι άνετο, ελαφρύ, ξεκούραστο και πολύ, πολύ γρήγορο. Βασικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του είναι η γεωμετρία της διάσημης ενδιάμεσης σόλας HOKA με την αξιόπιστη ενίσχυση με αφρό που εξασφαλίζει προστασία από κραδασμούς.


Είμαστε τόσο σίγουροι για το Clifton 5 που μπορείς να μας το επιστρέψεις εντός 15 ημερών και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω!

 


Διαδικασία επιστροφής χρημάτων για τα φυσικά καταστήματα 

Για την επιστροφή χρημάτων, που πραγματοποιείται άμεσα με την καταβολή του ποσού σε μετρητά, είναι απαραίτητα τα παρακάτω βήματα:

• Η συμπλήρωση της αίτησης, που θα παραλάβεις από το ταμείο του κατ/τος, με τα ακριβή στοιχεία σου (όπως αναγράφονται στην ταυτότητά σου)

• Η επιστροφή του προϊόντος και η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη

 

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων για το eShop

Βλ. σχετικά την Πολιτική Επιστροφών

 

Όροι & προϋποθέσεις:

  1. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων του Clifton 5 με κωδικό 2310016223 ή 2310016224 ισχύει για όλους τους μόνιμους κατοίκους Ελλάδος, ηλικίας 18 ετών και άνω, με εξαίρεση όσους εργάζονται στις INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε., στη Shop & Trade, τα διαφημιστικά γραφεία και τους συγγενείς αυτών α' βαθμού..
  2. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με τη συμπλήρωση της επίσημης αίτησης που υπάρχει διαθέσιμη στα ταμεία των 50 καταστημάτων INTERSPORT.
  3. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τη συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη ως τεκμήρια αγοράς του προϊόντος από την INTERSPORT αλλά και επιβεβαίωσης της ημερομηνίας αγοράς.
  4. Η αίτηση θα γίνεται δεκτή μόνο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη.
  5. Επιπλέον, καλείστε να επισημάνετε το λόγο για τον οποίο δεν μείνατε ευχαριστημένες/οι από το προϊόν, στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης.
  6. Μετά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης στο ταμείο του καταστήματος INTERSPORT που πραγματοποιήθηκε η αγορά, η INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε. θα σας επιστρέψει την αξία αγοράς του προϊόντος, η οποία αναγράφεται στην απόδειξη, καταβάλλοντάς σας μετρητά.
  7. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει για μια επιστροφή ανά άτομο και ανά προϊόν.