Ραντεβού με Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καραγκούνη και Νίκο Γεωργέα

08 Δεκεμβρίου 2011

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο θα ζήσουν οι επισκέπτες του καταστήματος INTERSPORT Σπάτων την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, με ένα εορταστικό event που θα διοργανώσει η INTERSPORT, με την PUMA και το ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM.

Ένα άκρως ποδοσφαιρικό απόγευμα ετοιμάζει η INTERSPORT, η PUMA και ο NovaΣΠΟΡ FM στο νέο κατάστημα INTERSPORT στα Σπάτα, με προσκεκλημένους τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καραγκούνη και Νίκο Γεωργέα.

Τους προσκεκλημένους θα υποδεχθούν σε live εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιάννης Θειακός, από τις 18:00 έως και τις 20:00. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε football shooting game και να κερδίσουν δώρα, παίζοντας στο ειδικά διαμορφωμένο mini football corner του καταστήματος INTERSPORT Σπάτων.