Για να δείτε το site σε Desktop Version πατήστε το link στο κάτω μέρος της σελίδας.ΟΚ
MENU
  • Δείτε το site σε mobile version Δείτε το site σε desktop version


Η INTERSPORT και η SAUCONY σε προσκαλούν στο 4ο RUN TOGETHER που στηρίζει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

ΟΑΚΑ, Κυριακή 28 Μαΐου 2017, 10πμ

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά, για 4η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 28 Μαΐου. Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ανεξάρτητα από το δρομικό σας επίπεδο ή την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα run «φτιαγμένο» για την παρέα. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας, να περάσουμε όμορφα, τρέχοντας. 

Το φετινό RUN TOGETHER, παραμένοντας πιστό στον κοινωνικό του χαρακτήρα, υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Οι συμμετέχοντες του μπορούν προαιρετικά να ενισχύσουν την δράση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κάνοντας online δωρεά κατά την διαδικασία της online εγγραφής τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να ενημερωθούν και να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του την ημέρα του event.

Η εκκίνηση του 4ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ. Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν  να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί.

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια running,
έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό. Και φ
έτος το RUN TOGETHER κρύβει πολλές εκπλήξεις και happenings, δίνοντας ακόμη πιο fun χαρακτήρα στο καθιερωμένο πια event.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα running συλλογή της SAUCONY. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε την μορφολογία του πέλματός σας, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή σας την ώρα που τρέχετε και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σας. 

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης:

www.runtogether.gr

 

#RUNTOGETHER

ppt_3Stay tuned στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Facebook/RunTogetherGR, Instagram/runtogethergr, YouTube/runtogethergreece και Google+/+RuntogetherGreece

 

 

 
Μάθε πρώτος
όλες τις νέες αφίξεις
& τις προσφορές μας